About Us

Exclusiv la comanda

Inainte de a pasi pragul unui astfel de atelier e bine sa stii ca aici nu vei gasi zeci de costume gata de a fi probate, comparate, achizitionate. Ceea ce vei gasi sunt cateva tinute, bine alese pentru a evidentia linia fiecarei case de croitorie. Imaginea clientilor existenti, tiparele și croiul specific fiecarui brand de costume au o identitate clara. Studiaza putin imaginea fiecarui brand si alege-o pe accea despre care simti ca iti va da cea mai mare incredere, privindu-te la final in oglinda.

 

 Alege varianta care simti ca te reprezinta cel mai bine, caci intregul proces pleaca de la doar o mostra de stofa si o serie de masuratori, iar asta implica un procent mare de incredere acordata. Desi e un proces complex a avea de ales intre sute sau mii de mostre, intre detalii de design și croiuri, vei gasi in noi oameni al caror scop este de a crea cele mai potrivite si deosebite costume. Bazeaza-te pe experienta si sfaturile noastre deoarece costumul custom-made nu inseamna o vizita de shopping, ci o experienta unica, a descoperirilor. Vei afla lucruri despre tine si despre ce se ascunde in spatele unui costum si vei acumula cunostinte care te vor schimba.

 

 La Artizan nu vei gasi produse ready-to-wear, totul se realizeaza la comanda, fie prin metoda made-to-measure, fie in regim bespoke.

Signature style

Fiecare costum creat de noi este unic, conform cerintelor si particularitatilor tale, pastrand in acelasi timp un stil unic al identitatii Artizan.

 

 Acesta e caracterizat de eleganta distincta, atemporala. Nu se supune nici traditiilor, nici modei sau trendurilor. Linia care ne reprezinta a fost aleasa special pentru a  contura o imagine puternica, masculina. Croiul Artizan este unul contemporan, adaptat caracteristicilor fizice, fara a se apropia de extreme. Semnatura noastra sunt reverele de dimensiuni generoase, de tip “peak lapel”, proiectate special pentru silueta pe care o creeaza.

Program

Luni - Vineri

10.00 - 20.00

Sambata

10.00 - 14.00

Duminica

Inchis